Home
Facebook Page Twitter
Physical Training Instructor
Geschreven door Eli   
woensdag 23 augustus 2017 11:27

Frank Abagnale Sr.

  • Two little mice fell in a bucket of cream. The first mouse quickly gave up and drowned. The second mouse, wouldn't quit. He struggled so hard that eventually he churned that cream into butter and crawled out. Gentlemen, as of this moment, I am that second mouse.

Al jaren spreek ik er over, het grote doel in de carrière, de opleiding tot PTI, Physical Training Instructor. Met de cursus van 6 weken in 2016 was de eerste stap gezet. En nu na lang wachten, de moed soms bijna opgegeven, is het eindelijk zo ver.
Op 4 september start ik aan de opleiding van 11 maanden in Eupen. Een schitterende opleiding, zeer uitdagend en zwaar. Veel studeren en voorbereiden, om in juli 2018 af te studeren.
De opleiding omvat alle sporten die je maar kan bedenken, en daar nog enkele typisch militaire sporten bij!

Gezien deze opleiding enorm veel krachten zal kosten, zal ik tijdens deze periode geen competitie doen. De vrije tijd in het weekend zal nodig zijn om te herstellen, en natuurlijk voor quality time thuis.
In de mate van het mogelijke zal ik hier, zo nu en dan het verhaal wel neerpennen. Maar weet dat ik aan het meest fantastische jaar bezig ben, en dat we hopelijk in schoonheid kunnen afwerken.

Laatste aanpassing op woensdag 23 augustus 2017 11:28