Home
Facebook Page Twitter
Duathlon Retie, einde verhaal
Geschreven door Eli   
maandag 13 maart 2017 12:57

Deze week moest de apotheose worden, eerst Retie en een weekje later Geel. Twee keer knallen en zo volle bak gaan voor het eindklassement van de Cross Duathlon Classics.

Geert Laurysen startte niet, dus virtueel pakt ik de kop. Davy Paeshuyse is natuurlijk ook in form dus het mocht een mooi duel worden.

Aan de start ook Odyn, Thys en nog echt hardlopers. Dat bleek ook direct bij het startschot. Een groepje van 5 liep al snel weg, Tony Goossens hiel ik nog enigszins in het oog. Al was het bij de wissel al meer dan 30 sec.

Vlak achter me kwam Davy binnen van het lopen. Ik kon snel wisselen, ging vlot op de fiets en volle bak door. Ik dacht dat Davy snel bij me zou komen maar ik reed verder weg. Het gat op Tony en Pauwels kreeg ik wel niet dicht. Maar alleen tegen een groepje voor me en ook achter me wist ik toch stand te houden.

Tot halfweg de derde ronde. In en bocht raak ik iets en de band gaat onmiddellijk snel plat. Tubeless vloeistof of niet, einde verhaal door een stom gaatje... Even loop ik nog naast de fiets maar het is onbegonnen werk, een dikke vloek en teleurgesteld wandel ik terug.

Ik zie nog net Odyn winnen, pakken mijn schoenen uit de wisselzone en weg.

Een domper, goede benen, prachtig weer, mooie vooruitzichten en vooral niet naar waarde kunnen strijden...

Het eindklassement zal dan ook niet voor dit jaar zijn, alweer geen MINI gewonnen..

Rest me nog in Geel de beste van't stad proberen te worden als pleister op de wonde, al is er wat meer nodig dan enkel een pleister.

 

Laatste aanpassing op vrijdag 17 maart 2017 09:56