Home
Facebook Page Twitter

Wie is online?

We hebben 4 gasten online

LoginEli Smeyers
Les Cimes de Waimes
Geschreven door Eli - vrijdag 02 juni 2017 11:26   

Na enkele jaren van afwezigheid is de marathon in Waimes er terug! En met het droge weer lag het parkoers er natuurlijk super bij.

De dag was wel behoorlijk chaotisch, op de heenweg gebeurde een ongeval, waardoor ik met anderhalf uur vertraging toekwam, veel te lang stil had gezeten, en geen opwarming of losrijden...

Het was dus toekomen, schoenen aan, helm op, naar de inschrijving, naar de start en go.

Geen tijdsverlies natuurlijk, maar er zijn aangenamere manieren.

Het begin verloopt dan ook maar stram en moeilijk, ik kan ritme rijden, maar niet echt flitsen.

Ook rij ik de ganse rit alleen, wat een snelle tijd niet echt mogelijk maakte.

Het laatste deel van de rit is er meer flow en gaat het nog wel leuk vooruit, vooral genoten dus van het goede weer en de zalige tracks!

 
Le Gailly Eupen
Geschreven door Eli - dinsdag 30 mei 2017 13:24   

Half gerecupereerde poten, dan breek je geen potten..

Deze Gailly gaat dan ook roemloos in de boeken, met een matige tijd van 35min30.

Het was natuurlijk een mooi weerzien in Eupen, maar de sportieve prestaties waren wat minder. Met ons team van de KMS haalde we een 19e plaats.

 
Beekhoekjogging 10 Miles
Geschreven door Eli - maandag 29 mei 2017 14:52   

10 miles, dat is 16 km. En dat is meer dan ik gewoonlijk train. En al zeker meer dan ik in de wedstrijdjes loop.

Maar kom, dicht bij huis, 1 grote ronde, bekend terein, en wel zin!

De start neem ik dan ook iets rustiger, het is immers ongeveer 2x langer dan ik gewoon ben. Toch schiet Andy de Rooy als een komeet weg, en pakt op de eerste km al 200m schat ik.

Rustig laten lopen, en zelf tempo aanhouden. Een tempo van net onder de 4min/km is natuurlijk niet sukkelen en taffelen op de vele zandpaden.

De kilometers gaan vlot onder de zolen, en Andy houd ik ook in het vizier. Op km 10 merk ik dat vlotter dichter kom. En zo openen de kansen voor de overwinning. Gestaag inhalen en op km 12 ben ik er bij, en erover.

Mijn tempo trek ik dan op naar 3min+-40 op zo het gat te slaan. De snelste km was km 15, goed gedoseerd dus!

Na een uur en net geen drie minuten loop ik als eerste over de meet, eerste overwinning in een jogging, na enkele podia. Niet te klagen dit loopseizoentje!

De dag erna was het wel klagen, dan merk ik dan 16 km niet mijn recupereerafstand is, en de benen wel héél verzuurd zijn. Twee dagen, en enkele Compexsessies later was de overwinning dan toch verteerd!

 
Holvenjogging
Geschreven door Eli - maandag 15 mei 2017 08:51   

Holvenjogging, als parachiaan kan je niet anders dan starten natuurlijk! Na de jogging in Galbergen waren de benen al wat gerodeerd. En dat was wel nodig, de Holvenjogging start altijd steenhard.

Ik neem mijn tempo aan en een groep van een man of zes loopt weg. De eerste toer kan ik meelopen met een 12km'er, ik doe de 8.6 km. Dat gaat goed, maar wanneer hij vraagt om over te pakken, what's in a name' tijdens het lopen. Moet ik hem toch toegeven dat het hard genoeg gaat.

Hij versneld dan ook wat en ik blijf bengelen. Het duurt een hele ronde van 3 km eer ik er weer bij ben. En zo halen we ook Andy de Rooy in, sterk gestart met de kopgroep maar dan wat teruggewaaid.

Zo loop ik als 5e scratch, maar eentje komt er nog over. Na 29min45 kom ik dan over de meet. Naam opgeven want ik eindig nog net als derde op het podium! Niet verwacht!

Dan is het even pintjes drinken met de buren en de ganse aanwezigheidstombola binnenhalen!

 

Een zeer geslaagde editie!

 

 
«BeginVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 2 van 75
 

Sponsors

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie