Home
Facebook Page Twitter

Wie is online?

We hebben 10 gasten online

LoginEli Smeyers
WORLD CUP HOUFFALIZE
Geschreven door Eli - zondag 02 mei 2010 11:48   

Zaterdag was het weer hoogdag in Houffa, hier wil elke renner bijzijn. Is het niet voor het parkoers, dan voor de leuke sfeer. En dit jaar hadden we daarboven nog eens een super koersweertje! Wat zon, droog en niet te warm.

Vrijdagavond vertrek ik na het werk onmiddelijk verder naar het mekka, en kan er nog twee rondjes verkennen. Al is het niet duidelijk hoe ons parkoers juist zal lopen. Ik start om 16.30 en dan worden ook de 4X kwalificaties gereden, zodat een stuk niet door ons gereden kan worden.

De oefenrondjes zijn weer uiterst leuk, de afdalingen zijn heel wat verandert tov vorig jaar, maar zorgen voor heel wat plezier. Ook moet ik terug even wennen aan de hardtail, maar Magura heeft prima werk geleverd aan mijn vork en die werkt super! Als versnelling had ik vooraan op de crank een 44-32, maar met de Recon 11-34 achteraan was elk klimmetje goed te doen.

 

 

Lees verder...
 
Recon 10 speed cassette + shifters
Geschreven door Eli - dinsdag 27 april 2010 15:39   

Deze week ontving ik de nieuwe 10 speed cassette met bijhorende shifters van Recon en JRB1.com

De foto's spreken voor zich, en ik kan moeilijk wachten ze te monteren! Ten opzichte van een SRAM XX win je maar liefst 30 gram! De shifters zijn te gebruiken met een Shimano derrailleur.

 

 

Lees verder...
 
www.elismeyers.be
Geschreven door Eli - dinsdag 27 april 2010 10:04   

Vanaf nu is de site te bereiken via www.elismeyers.be

Met dank aan Wouter om te helpen bij het opstellen van deze site!

 
Antwerp 10 Miles: 79e in 1h01m23s
Geschreven door Eli - maandag 26 april 2010 19:56   

10 Miles, dat is 16 km... Denk dat dit toch mijn langste loopafstand is tot nu toe, vorig jaar liep ik eens 15 km offroad. Dus die één extra moest ook wel lukken. Dankzij Defensie kon ik op de koop toe ook nog eens gratis starten.

Met een nummer in de 12000, dacht ik ergens file te gaan rijden zonder auto. Maar ik kon me ergens vooraan de meute plaatsen. Vlug nog een babbel met Johan Liekens en om 15u30 vlamden we weg. Doel van dit tripje was me vooral amuseren, en niets forceren. En ik vertrok dan ook op een stevig tempo dat ik wel zou kunnen aanhouden.

Na ongeveer 3 km stond de Kennedytunnel erop, daar stond onze privé-fotograaf. Dus daar moest toch nog eens een extra'tje uit de schoenen geschud worden. En zijn lens heeft er enkele mooie shots van gemaakt!

 

De schrik voor de tunnels was toch wel wat overroepen, letterlijk en figuurlijk.

Na 6 km staat er een eerste bevoorrading, meer dan welkom bij deze temperaturen. Een verfrissend flesje SPA in the run en verder.

De kilometers blijven onder de voeten gaan, en ik kan nog genieten van een wandeling over de Meir. Alles gaat echt vlot, buiten wat opkomende blaren. Niets van aantrekken en richting Paardenmarkt, daar staat een tweede bevoorrading en een heerlijke BBQ, mmm nee toch geen honger...

Dan komt de beruchte konijnenpijp!

In de bergaf loop ik samen met een groepje toch een verschroeiend tempo, maar in de bergop loop ik ze toch uit de schoenen.

De streep wenkt en ik haal er nog een spurtje uit,

1 uur 1 min en 23 sec, netjes en vooral goed voor een 79e plaats op meer dan 14000 finishers!

Lees verder...
 
«BeginVorige7172737475VolgendeEinde»

Pagina 72 van 75
 

Sponsors

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie