Home
Facebook Page Twitter

Wie is online?

We hebben 5 gasten online

LoginEli Smeyers
Dessel
Geschreven door Eli - maandag 06 maart 2017 08:43   

 
Foto's Duathlon Hofstade
Geschreven door Eli - maandag 27 februari 2017 10:20   

LINK

 
Duathlon Hofstade
Geschreven door Eli - vrijdag 24 februari 2017 10:25   

De opwarmer voor Retie en Geel moest het worden, de benen en de form al een checken. Met het haar op de benen.

Wel het was in ieder geval al een super rondje. Lopen rond de grote vijver van het Bloso domein Hofstade en dan slingeren tussen de bomen en zelfs een stukje strand. Daarenboven zat het weer nog eens mee! Ideaal dus.

Tijdens het eerste lopen gaan er twee al mijlenver vandoor, en dat op 3,1 km... Daarachter kan ik me aan een sliertje van vijf man plakken. Vlot wisselen en zo neem ik de groep op sleeptouw. Die dunt snel uit tot drie en dat gaat het volle gas. Vanaf de tweede van drie ronden pakt Simon Van Roy de kop en gaat er héél hard tegenaan. Enkel op het strand doe ik een stukje omdat ik vlotter door het mulle zand ga. Zo halen we in sneltempo de koplopers in eentje laten we onmiddellijk achter en de andere Lukas Bosmans blijft nog even plakken maar die rijden we met drie, Simon, Kevin Eeckhout en mezelf naar de wisselzone toe toch op enkele seconden.

De wissel gaat vlot, Simon is al weg en loopt sneller, maar Kevin blijft wat achter en zie ik niet meer in de achteruitkijkspiegel.

Wel komt Lukas nog op en over mij, loopt tot Simon maar die weet toch te winnen! Oververdiend, mijn gedacht!

Zelf kom ik dan op een mooie derde plaats, derde duathlon van deze winter en derde derde plaats. Lekker voor de statistieken. Maar die gaan plooien in Retie en Geel. Daar zal het podium er niet inzitten en mikken we eerder op TOP10, maar hopelijk kan ik me daar volledig smijten en met een voldaan gevoel finishen!

Nog drie weken tot Retie, 3 3 3 3, komt wat vaak voor niet?

 
DieSSt Singlespeed
Geschreven door Eli - maandag 13 februari 2017 13:37   

5 februari, regen voorspeld, maar gelukkig bleef het droog. Daarenboven hadden Kim en Patrick het rondje nog véél mooier gemaakt dan vorig jaar. Het pittig eerste stuk zat er weer in, maar lag er wel beter. Het tweede stuk van het rondje was langer en oh zo leuk. Veel draaien en keren, pittig klimmetje en leuke bochtjes.

Vorig jaar reed ik mijn achterwiel nog aan flarden en kon ik dankzij Kim haar CXbike toch nog winnen. Dit jaar was het materiaal beter in orde; Schijfremmentjes, X King banden in 2.4, en een nieuw setje wielen. Uiteraard old school 26"!

Aan de start een mooi hoopje ongeregeldheden, zoals altijd, en ook Egon die met het knap lastig maakte in Lichtaart en Bruno de BKSS van 2015! Het vertrek was weer een biertje drinken, fiets zoeken en knallen. Twee manches en dan reden we nog een finale.

Ik kan tweemaal als eerste bos indraaien en onmiddellijk volle gas wat afstand nemen. Makkelijk is singlespeed nooit, om de bergjes is het voor iedereen volle gas. Maar in de bochtjes voel ik me dartel tussen de bomen draaien. Kleine wielen zeker...

Zo kan ik met een gerust gevoel tweemaal winnen, met dikke prijzen, een boodschappentas en Chouffe! Merci Kim!

Als tussenprijs, door de slag op de pinata doe ik er nog een rugzakje bij!

Dolle pret, dat is singlespeed altijd weer!

Maar nu staat de onegearedbike proper gepoetst in de kelder, crossduathlonseason is coming!

 

 

Lees verder...
 
«BeginVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 4 van 75
 

Sponsors

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie